6948898440 Νικολάου Ψώρα 3, Χίος nik.tsetseris@hotmail.gr
hero image
 
 


 OΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 
Αφοί Τσέτσερη Ο.Ε. | Οικοδομικές Εργασίες & Κεραμοσκεπές Χίος

Το χτίσιμο του τοίχου, αποτελεί μία εξειδικευμένη εργασία που απασχολεί κυρίως όσους αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα νέο δωμάτιο στην οικία τους ή να δημιουργήσουν έναν διαχωριστικό τοίχο για λειτουργικούς λόγους. Ακόμα, απασχολεί και αυτούς που έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν την δική τους οικία.

Η επιχείρηση μας “Αφοί Τσέτσερη Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Χίο, μπορεί να αναλάβει όλων των ειδών τις κατασκευές, ανεξαρτήτως μεγέθους, τύπου και πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται. Είτε πρόκειται για μια στιβαρή κατοικία από μπετόν ή τούβλο, είτε για την κατασκευή ή το γκρέμισμα ενός τοίχου, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προσφέρει άψογα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
 
 
 
 
 
 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 
  Κατασκευές κτιρίων
  Χτίσιμο τοίχων με τούβλα
  Θεμέλια οικοδομής
  Μπετά
  Κατασκευή τοιχίων
  Γκρέμισμα τοίχων
  Ανακαινίσεις
 
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν τις παραπάνω εργασίες και να σας εγγυηθούν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Παράλληλα μπορούμε να σας προτείνουμε τεχνίτες για σοβάτισμα, αλλά και για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την οικία, το εξοχικό αλλά και το κατάστημά σας.

Η επιχείρησή μας πιστή στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη, σας εγγυάται συνέπεια και την τήρηση των χρόνων παράδοσης κάθε έργου που αναλαμβάνει. Το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει, μας κάνει να ξεχωρίζουμε και είναι και μερικοί από τους λόγους που μας προτιμούν και μας προτείνουν.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε
την ιδανική προσφορά.