6948898440 Νικολάου Ψώρα 3, Χίος nik.tsetseris@hotmail.gr
hero image
 
 


 ΣΚΕΠΕΣ 
Αφοί Τσέτσερη Ο.Ε. | Οικοδομικές Εργασίες & Κεραμοσκεπές Χίος

Για την κατασκευή στέγης και κεραμοσκεπής, η επιχείρηση μας “Αφοί Τσέτσερη Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Χίο, συνεργάζεται με τους καλύτερους τεχνίτες οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή σχετίζεται με τις στέγες - κεραμοσκεπές.

Η χρόνια πορεία τους στο χώρο των στεγών - κεραμοσκεπών όλα αυτά τα χρόνια έχει βασιστεί στην πραγματική τεχνογνωσία, το μεράκι και την αγάπη για κάθε κεραμοσκεπή, μικρή ή μεγάλη, που αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Χίο.

Οι κατασκευές που σας προσφέρουν συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.
 
 
 
 
 ΣΤΕΓΕΣ 
Οι συνεργάτες μας κατασκευάζουν ξύλινες στέγες άψογης αισθητικής χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά ώστε να σας προσφέρουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Αφού πραγματοποιήσουν προσεκτική μελέτη προχωρούν στο σχεδιασμό τη στέγη, προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας.
 
 
 
 
 ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ 
Οι κεραμοσκεπές παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την μόνωση από τις κλιματολογικές συνθήκες και την αισθητική του κτιρίου που τοποθετούνται. Οι έμπειρη συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την μελέτη και την κατασκευή κεραμοσκεπών κάθε τύπου, με παντός είδους κεραμίδια σε κτίρια σε όλη την Χίο.
 
 
 
 
 
Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό στεγών και κεραμοσκεπών, οι συνεργάτες μας κατατάσσονται στους πιο εξειδικευμένους κατασκευαστές στεγών - κεραμοσκεπών, χαρίζοντας σε κάθε πελάτη αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε
την ιδανική προσφορά.