6948898440 Νικολάου Ψώρα 3, Χίος nik.tsetseris@hotmail.gr
hero image
 
 


 ΑΦΟΙ ΤΣΕΤΣΕΡΗ ΟΕ 
Οικοδομικές Εργασίες & Κεραμοσκεπές Χίος

Η επιχείρηση μας “Αφοί Τσέτσερη Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Χίο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών, αναλαμβάνοντας και φέρνοντας σε πέρας έργα ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα σε όλη την Χίο.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας χτισίματα κτιρίων και τοιχίων με τούβλα καθώς και κατασκευές με μπετόν που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και στην αντοχή τους στο χρόνο. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με συνεργείο το οποίο μπορεί να αναλάβει την κατασκευή της στέγης σας.

Προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε ολοκληρωμένα, μπορούμε να σας προτείνουμε τους ιδανικούς τεχνίτες, όπως: σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και γενικά τεχνίτες που έχουμε συνεργαστεί σωστά στο παρελθόν.
 
 
 
 
 
 
 ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ 
φαντασία και υπευθυνότητα, μπορούμε να χτίσουμε τα όνειρα σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για οποιαδήποτε εργασία και να θέλετε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε μοναδικές και οικονομικές λύσεις. Λύσεις και προτάσεις που θα αναδείξουν και θα ανανεώσουν τον χώρο σας αλλά και θα εναρμονίζονται πλήρως με το δικό σας προσωπικό στιλ.

Έχοντας ολοκληρώσει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Χίο, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την άμεση παράδοση της εργασίας που σκέφτεστε να μας αναθέσετε αλλά και ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια, συνέπεια, ήθος και συνεχής υποστήριξη των πελατών είναι οι βασικές αρχές της, ενώ στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με γνώμονα πάντα το όφελος και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Εξυπηρετούμε άμεσα από όπου μας ζητηθεί σε όλη την Χίο.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε
την ιδανική προσφορά.